Joululahjat edullisesti verkkokaupasta

Joululahjat edullisesti verkkokaupasta

Parastahan olisi ostella joululahjoja jo pitkin vuotta aina silloin, kun jotakin sopivaa sattuu kauppareissulla eteen. Valitettavasti kuitenkin useimmiten joululahjaostokset jäävät viime tinkaan. Lahjoja ei tietenkään ole pakko antaa, mutta monesti lahjan antaminen tuottaa yhtä paljon iloa kuin sen saaminenkin. Valitettavasti lahjan etsiminen voi sen sijaan olla stressaavaa puuhaa. Ostoskeskukset kuhisevat viimeisinä viikkoina ja päivinä ennen jouluaattoa ja shoppailukokemus voi olla tuskainen. Helpoiten, ja useimmiten myös halvimmiten ostat joululahjat netistä! Voit rauhassa selailla eri nettikauppoja vaikkapa kotisohvalta käsin, vertailla hintoja muilta sivuilta löytyvien tuotteiden kanssa ja kun olet valintasi tehnyt, ostoksesi kuljetetaan parhaassa tapauksessa suoraan kotiovellesi. Muista kuitenkin nettiostoksia tehdessäsi, että lahjat kannattaa tilata jo joitakin viikkoja ennen joulua. Nopeimmillaan toimitus voi tulla kotiin parissakin päivässä, mutta etenkin kiireisenä joulusesonkina postituksessa voi kestää normaalia kauemmin.

Joululahjapaketti

Joululahjapaketti

Internethän on pullollaan erilaisia verkkokauppoja, mutta tässä muutamia ideoita, mistä joululahjoja voi lähteä metsästämään:

Vekottimia ja vempaimia kaiken ikäisille

www.mulletoi.com– Mulletoi mainostaa itseään tylsän elämän vihollisena ja se kuvaileekin kaupan teemaa hyvin. Saatavilla on kaikenlaisia hauskoja ja hyvin lahjaksi sopivia esineitä maan ja taivaan väliltä. Tästä kaupasta voit hyvin löytää lahjat koko perheelle. Miten olisi Jedi-kylpytakki isälle, kauko-ohjattava kynttilä äidille ja metallinpaljastin pikkuveljelle? Mulletoista löydät tavaroita, joiden olemassaolosta et ole ikinä kuulutkaan.

www.pulju.net – Pulju on toinen hyvä esimerkki nettikaupasta, josta voit löytää melkein mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Mikäli sinulla ei ole mitään lahjaideoita, navigoi Puljuun, ja löydät varmasti jotakin lahjaksi sopivaa.

Sportamore – on Suomen suurin netissä toimiva urheilukauppa, joten sivustolta löydät melkein mihin tahansa urheilulajiin liittyviä varusteita. Talviurheiluvarusteet ovat suosittuja joululahjatoiveita, ja netistä löydät oikeanlaiset varusteet helposti ja edullisesti.

Sähkötupakka on oiva joululahja nikotiiniriippuvaiselle

Sähkötupakka on oiva joululahja nikotiiniriippuvaiselle

Sauhuton.com – Onko lähipiirissäsi henkilöitä, joiden toivoisit lopettavan tupakoinnin? Sauhuton tarjoaa sähkötupakkatuotteet ja nikotiininesteet laajalla valikoimalla! Ainakin itse toivoisin tupakoivien ystävieni käyttävän sähkötupakkaa perinteisen sijaan, joulu on hyvä tilaisuus tuoda tämä hienovaraisesti esille.

Leluja lapsille

www.lekmer.fi – Lekmeristä löydät kaiken lapsille. Lekmerin leluvalikoima on hyvin laaja, joten leluja ja pelejä kaiken ikäisille lapsille on saatavilla. Samasta paikasta voit ostaa myös vaatteita ja jalkineita lapsille, sekä hyödyllisiä tarvikkeita ensimmäistä jouluaan viettävälle pikku ihmiselle.

www.lelutalo.fi– Lelultalo on toinen hyvä ja suuri netissä toimiva lelukauppa, josta löydät varmasti pukinkonttiin kaikki uusimmat lelut ja pelit.

Mieluisa lahja puolisolle

www.korunetti.fi – Korunetistä löydät monenlaisia koruja niin naisille kuin miehillekin, ja klassinen koru on usein tunteita herättävä, kauan säilyvä ja mieleinen lahja.

www.sincity.fi – Sincity on naisille ja pareille suunnattu kauppa, josta löytyy monenlaisia tuotteita intiimeihin hetkiin. Täältä voit siis löytää loistavan lahjan vaikkapa vaimolle tai poikaystävälle, mutta kannattaa tässä tapauksessa muistuttaa lahjan saajaa avaamaan paketti sukujuhlien sijasta omissa oloissaan…

Ihmiselle, jolla on jo kaikkea

www.elamyslahjat.fi – Elämyslahjoilta löydät lahjan ihmiselle, jolla on jo kaikkea, tai joka ei niin materiasta välitä. Nimensä mukaisesti Elämyslahjat myy tavaran sijasta elämyksiä. Sivustolta voit ostaa monenlaisia elämyksiä: illallislahjakortteja, kokkauskursseja, hemmotteluhoitoja, kuumailmapalloajeluita, moottorikelkkasafareita, lumisotaturnauksia ja paljon, paljon muuta.

www.toisenlainenlahja.fi – Tältä sivustolta löydät loistavia lahjoja kaikille maailmanpelastajille. Maksat tietyn summan valitsemaasi kohteeseen, saat ostoksestasi kertovan kortin, jonka voit antaa lahjaksi ystävällesi, ja täten ystäväsi on ikään kuin lahjoittanut jotakin hyväntekeväisyyteen. Voit ostaa esimerkiksi koulupuvun tai jalkapallon kehitysmaan lapselle, tai vaikkapa aterian kokonaiselle köyhälle kylälle. Tällä lahjalla tuotat iloa ystäväsi lisäksi myös monelle muulle maailman ihmiselle.

Myös yksi hyvä idea aineettomaksi lahjaksi on ostaa joitakin internetin palveluita. Videopalvelu Netflixistä löytyy todella laaja valikoima laadukkaita elokuvia ja sarjoja, ja voit ostaa ystävällesi Netflixin käyttöoikeudet valitsemasi pituiselle ajalle. Musiikinystävälle etukäteen maksetut Spotify-musiikkipalvelun kuukausimaksut olisivat varmasti mieleinen lahja. Monia suosituista sanomalehdistä voi lukea netissä, mutta joidenkin lukemiseen vaaditaan kuukausimaksun maksamista. Mitä jos maksaisit ystävällesi pari kuukautta sivistävää lukemista?

Näillä vinkeillä pääset varmasti alkuun joululahjaostoksissasi! Muista, että ajatus on tärkein!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>